Nya A5 Cabriolet

Öppnar upp för framtidens alla möjligheter – nya Audi A5 Cabriolet imponerar redan vid första mötet. Nu med en ännu vassare look, bl.a. med en starkare profilerad mittlinje. A5 Cabriolet har en styvare kaross än alla sina konkurrenter – samtidigt är den av de lättaste i klassen. Men det är inte bara utsidan som imponerar. Interiören karakteriseras av högklassiga material med ett perfekt utförande – ett kännemärke för Audi. Här finns det gott om plats för dig och dina passagerare – och inte minst för dina idéer. Dina valmöjligheter för att få bilen som just du vill ha den är många – Audi virtual cockpit, Bang & Olufsen sound system och upp till 30 olika assistanssystem är bara ett par exempel ur den långa listan av utrustningsalternativ.

Hitta din drömbil

Hitta din drömbil
A5 Cabriolet
A5 Cabriolet
A1
A1 Sportback
S1 Sportback
A3
A3 Sportback
A3 Sportback e‑tron
A3 Sportback g-tron
A3 Sedan
A3 Cabriolet
S3 Sportback
S3 Sedan
S3 Cabriolet
RS 3 Sportback
RS 3 Sedan
A4
A4 Sedan
A4 Avant
A4 Avant g-tron
A4 allroad quattro
S4 Sedan
S4 Avant
RS 4 Avant
A5
A5 Coupé
S5 Coupé
A5 Sportback
A5 Sportback g-tron
S5 Sportback
A5 Cabriolet
S5 Cabriolet
RS 5 Coupé
A6
Nya A6 Avant
Nya A6 Sedan
A6 Avant
A6 allroad quattro
S6 Avant
RS 6 Avant
RS 6 Avant performance
A7
Nya A7 Sportback
A8
A8
A8 L
Q2
Q2
Q3
Q3
Q5
Q5
SQ5 TFSI
Q7
Q7
Q7 e-tron quattro
SQ7 TDI
TT
TT Coupé
TT Roadster
TTS Coupé
TTS Roadster
TT RS Coupé
TT RS Roadster
R8
R8 Coupé
R8 Spyder
RS
RS 3 Sportback
RS 3 Sedan
RS 4 Avant
RS 5 Coupé
RS 6 Avant
RS 6 Avant performance
TT RS Coupé
TT RS Roadster
e-tron
Audi e-tron prototype
Audi e-tron quattro concept
Audi e-tron Sportback concept
A3 Sportback e‑tron
Q7 e-tron quattro
g-tron
A3 Sportback g-tron
A4 Avant g-tron
Nya A5 Sportback g-tron

Tillgängligt just nu

Effektiv ljuddämpning.

Effektiv ljuddämpning.

Akustiksuffletten minskar trafikbullret i kupén på ett mycket effektivt sätt. Den är ljudisolerad med polyuretanskum som märkbart förbättrar ljudmiljön ombord. Redan vid lanseringen kommer den snygga, helautomatisk suffletten att finnas i flera olika färger, både till A5 Cabriolet. Att öppna den tar inte mer än 15 sekunder, och på nästan lika snabba 18 sekunder har du stängt suffletten igen. Och du behöver inte stanna för att göra det, i hastigheter upp till 50 km/h kan den både öppnas och stängas.

A5 Cabriolet

A5 Cabriolet

På natursköna kustvägar eller mitt i pulserande storstadsmiljö – nya Audi A5 Cabriolet är en bil som imponerar lika mycket på varje resa, dag som natt. Och den är progressiv in i minsta detalj. Välj mellan en bensindriven TFSI-motor eller en TDI-diesel – båda är lika bränslesnåla som de är sportiga. Speciellt imponerande är den intelligenta kombinationen av material och den högeffektiva lättviktskonstruktion som gjort att vikten kunnat sänkas med hela 40 kg. Det innebär att A5 Cabriolet med den 190 hk starka motorn 2.0 TDI under huven väger in på låga 1.690 kg. Bagageutrymmet har en volym på 380 liter med suffletten uppe. Sufflettluckan i bagageutrymmet förs automatiskt ned när suffletten öppnas och upp igen när denna stängs. Det gör att du alltid har tillgång till den maximala lastvolymen.