Upplev frihetskänslan i Audi TTS Roadster

Letar du efter en smart och kraftfull sportbil som även ger dig total frihet? Alltså, bokstavligt talat i form av frisk luft? I så fall har du kommit helt rätt. I denna uppdaterade version av Audi TTS Roadster tar du dig nämligen från 0 till 100 km/h på 4,8 sekunder, samtidigt som du kan njuta av alla intelligenta assistanssystem och, inte minst: den klarblåa himlen ovanför. 

Välkommen ut i det fria.

Körglädje i alla lägen

Med Audi TTS Roadster är körglädjen konstant närvarande, oavsett om du kör i stadsmiljö, på motorvägen eller på landsvägen. Jämfört med föregående modell tar det nu endast 4,8 sekunder att gå från 0 till 100 km/h, vilket är fyra tiondelar snabbare än tidigare. Kombinationen av den låga sitthöjden, quattro fyrhjulsdrift och den 4-cylindriga, turbomatade motorn på 225 kW (306 hästkrafter) bidrar till en körning utöver det vanliga.

Sportig och funktionell

S-sportsätena med S-emblem ger ett utmärkt stöd vid både acceleration, kurvtagning och inbromsning. Vidare är sportratten i läder med multifunktion plus och kontrasterande S-söm såväl estetiskt tilltalande som bekväm i händerna. Den 7-växlade S tronic-lådan växlar så snabbt mellan sina två delväxellådor att du i princip inte märker av det.