Däck och fälg

Hos oss kan du boka ditt hjulskifte online. Vi erbjuder också förvaring av dina hjul. Vi är experter på nya däck/fälgar och har ett stort utbud för din Audi.

Boka hjulskifte online

Här bokar du enkelt tid för hjulskifte på din Audi

Klarar däcken en vinter till?

Det är greppet som räknas, och det räknas i millimeter.

Snart dags för vinter, och då är det viktigare än någonsin att du har ett fast grepp om tillvaron. I alla lägen. Så kolla dina vinterdäck innan du monterar dem – mönsterdjupet ska vara minst 5 millimeter, och däcken får inte vara för gamla. På audi.se ser du vad du ska titta efter. Om det visar sig att du behöver nya vinterdäck, välkommen till däckexperterna hos oss. De vet precis vilka däck som passar din bil och din körning.

Vi ser till att du får exakt rätt däck.

Att skaffa nya däck handlar om så mycket mer än att kolla dimensionen och beställa. Våra däckexperter är specialister på Audis modeller, och de kan avgöra vad som är det bästa valet för just din bil och din körning.

Vi är experter på både Audi och däck

Är dubbat eller dubbfritt bäst? Vilka däck sänker min bränsleförbrukning? Vilken gummiblandning passar i vårt nordiska klimat? Fråga oss. Vi är experter på din bilmodell och vet precis vilka däck som passar bäst.

ALL INCLUSIVE!
Vid köp av 4 däck ingår däckskifte inkl. balansering utan extra kostnad. Värde 1.295:-

Låt oss förvara dina hjul

Hjul och däck tar stor plats och får i brandhänseende inte förvaras hur som helst. Vi förvarar dina vinter-/sommarhjul på ett säkert och kvalitetsbevarande sätt.